Zur deutschen Seite von Immun Session

12-tjedna Biorezonantna daljinska tretiranja za jačanje vašeg imunološkog sustava

Pripremite se za zdravu zimu! (Alternativnom metodom) Jačajte svoj imunološki sustav za nadolazeće hladno doba godine! 

Radujem se što vam po četvrti put zaredom najavljujem naša uspješna 12-tjedna Biorezonantna daljinska tretiranja za jačanje vešeg imunološkog sustava. Tijekom posljednje tri godine postigli smo značajne uspjehe i dobili vrijedne povratne informacije od naših sudionika. Pozivamo vas da nam se pridružite i ojačate svoj imunološki sustav za nadolazeću zimsku sezonu.

Početni datum: 26. studenog 2023
Završni datum: 11. veljače 2024
Termini: Svake nedjelje u 20:00 sati

Zašto biste trebali ojačati svoj imunološki sustav ?

 Da biste se dobro nosili u zimskim mjesecima. Zima donosi ne samo ugodne večeri uz kamin i snijeg, već i povećanu osjetljivost na prehlade, gripu i druge infekcije. Evo nekoliko uvjerljivih razloga zašto biste trebali ojačati svoj imunološki sustav:

 • Prevencija bolesti: Jak imunološki sustav pomaže tijelu da se obrani od patogena, smanjujući vjerojatnost oboljenja.
 • Brži oporavak: Ako se ipak razbolite, ojačan imunološki sustav može ekstremno ubrzati proces oporavka i smanjiti težinu simptoma.
 • Energija i dobrobit: Zdrav imunološki sustav pridonosi vašem općem osjećaju dobrobiti, omogućavajući vam da se osjećate puni energije i vitalno.
 • Bolji kvalitet života: Minimalizacijom bolesti i izostanaka možete poboljšati kvalitetu života tijekom zime.

Zašto odabrati naša Biorezonantna daljinska tretiranja?

Naša Biorezonantna daljinska tretiranja vam pružaju jedinstvenu i inovativnu metodu za jačanje vašeg imunološkog sustava.

 • Energetski pristup: Koristimo snagu Biorezonance kako bismo ojačali vaš imunološki sustav na energetskoj razini. Ovaj neinvazivni pristup može razriješiti blokade i aktivirati prirodne obrambene mehanizme vašeg tijela.
 • Daljinsko liječenje: Možete sudjelovati iz udobnosti svog doma, bez potrebe za fizičkom prisutnošću. To vam pruža fleksibilnost i udobnost.
 • Dokazani uspjesi: Naši prethodni sudionici su doživjeli mnoge pozitivne rezultate i jačanje imunološkog sustava, što ukazuje na učinkovitost naših tretiranja na daljinu.

Pripremite se sada kako biste u potpunosti uživali u zimskom razdoblju.

Pridružite se našem 12-tjednom Biorezonantnom tretiranju na daljinu, za jačanje vašeg imunološkog sustava, uložite u svoje zdravlje i dobrobit.

Broj mjesta je ograničen – slobodno se prijavite i ojačajte svoj imunološki sustav za zdravu i sretnu zimsku sezonu!

Za dodatne informacije stojim vam na raspolaganju.

Start Balance

188,-
 • 12x Tretmani za jačanje imunološkog sustava
 • svake nedjelje u 20 sati
 • od 26.11.23 do 11.02.2024

 

 

 

 

 

Možete rezervirati svoje mjesto preko Emaila ili preko Paypal-a. 

Perfect Balance

240,-
 • 12x Tretmani za jačanje imunološkog sustava
 • 50 ml Artemisia Annua tinktura*
 • 10 ml Roll On „Zimski Fit“ *
 • Uključena dostava *

 

 

 

 

Možete rezervirati svoje mjesto preko Emaila ili preko Paypal-a 

Full Balance

290,-
 • 12x Tretmani za jačanje imunološkog sustava
 • 1x  Biorezonantni pojedinačni tretman sa
 • analitičkim izvješćem: 140,00 €
 • 50 ml Artemisia Annua tinktura *
 • 10 ml Roll On „Zimski Fit“ *
 • Uključena dostava *

 

 

Možete rezervirati svoje mjesto preko Emaila ili preko Paypal-a 

*Važi za Austriju i Hrvatsku. Za ostale zemlje na upit.

Tinktura od Artemisije Annua

Naša tinktura od Artemisije Annua, prirodni ekstrakt dobiven iz lišća jednogodišnjeg pelina, ima mnoge namjene. Pouspješuje imunološki sustav i štiti od štetnih slobodnih radikala zahvaljujući prirodnim antioksidansima. Visoka kvaliteta i čistoća našeg proizvoda jamči optimalan učinak. Obogatite svoje navike za zdravlje uz našu prirodnu tinkturu od Artemisije Annua. Tinktura sadrži 40% alkohola (Nije preporučljiva za trudnice, dojilje i djecu).

Zimski Fit Roll On

Naš zimski Fit Roll On je vaš idealan suputnik za hladno razdoblje godine. U praktičnom pakiranju od 10 ml s nježnom bazom od jojoba ulja. Sadrži mješavinu 100% prirodnih esencijalnih ulja koja jačaju vaš imunološki sustav i brane vas od virusa.

Praktični Roll On omogućava jednostavnu primjenu. Must-have proizvod, kako kod kuće, tako i na putu, posebno tijekom hladne sezone.

Povratne informacije od mojih sudionika!

Draga Nicola puno hvala za tretmane koje si nam odrađivala. Kod mene so pomogli puno jer sam imala u tom vremenu „turbulencije“ i teze odrzavam Kanal tako da je ta pomoc bila vrlo dobrodosla! Hvala i pozdrav

Špela, Ljubjiana

Prisustvovala sam kod Nicole Fa na tretmanu podizanja imuniteta koji je radila na daljinu. Zanimljivo je da sam osjećala trnce po tijelu i prije samog početka tretmana tako da je to bilo jako zanimljivo iskustvo. U toku tretmana osjećala sam se ugodno i razina sreće i mira mi se znatno povećala . U periodu kada su viroze harale te su se svi članovi moje obitelji razboljeli ja sam imala samo laganu prehladu koja je brzo prošla. Zahvalna sam Nicoli na ovim tretmanima pogotovo kada vidim kroz šta je moja familija prošla za vrijeme bolovanja.

Nensi, Rijeka

Impresivno iskustvo jačanja imunološkog sustava! Sudjelovanje u 12-tjednoj Bioresonantnoj imunološkoj sesiji bilo mi je pravo zadovoljstvo, i želim podijeliti svoje iskustvo. Od samog početka bio sam oduševljen ovim pristupom jačanju mog imunološkog sustava. Sjednice su bile izuzetno ugodne i opuštajuće. Mogućnost provođenja tretmana udobno iz vlastitog doma savršeno je odgovarala mom zauzetom rasporedu. Tijekom tretmana, osjećao sam postupno povećanje energije i otpornosti. Zima, koja obično donosi prehlade i gripu, gotovo me nije ni dotaknula, osim blage prehlade. Osjećao sam se ukupno vitalnije i uravnoteženije. Početna zahtjev za osobnim podacima i fotografijama možda se činila neobičnom, ali brzo sam razumio svrhu toga i osjećao se u najboljim rukama. Zaštita privatnosti i povjerljivost uvijek su bile zajamčene. Bioresonantna imunološka sesija bila je izvanredno putovanje prema mom vlastitom zdravlju, i duboko sam zahvalan za podršku i pozitivne rezultate koje sam postigao. Ove tretmane toplo preporučujem za jačanje imunološkog sustava i poboljšanje općeg blagostanja. Topla zahvala Nicole za to nezaboravno iskustvo!

Mag. Renate S., Waidhofen

Draga Nicola, tretmani su bili odlični i pojačavali su moju protoćnost tako da sam i pored puno obaveza ostajala u balansu i zdrava. Hvala!

Zehra, Beć

Draga Nicola, želim se od srca zahvaliti za neprocjenjive tretmane. Tijekom izazovnih vremena bili su mi poput svjetionika i pomogli mi da pronađem svoj centar. Tvoja suosjećajna podrška znači mi puno.

Martin, Klagenfurt

 

Najsrdačnija zahvala za opuštajuće tretmane. Pomogli su mi da postignem ravnotežu. Zahvaljujući mom unutarnjem skladu, i moj odnos s partnerom znatno je harmoničniji.

Sandra, Wien

 

Hvala puno! Tjedni tretmani su mi pomogli da se iznova usredotočim na svoje zdravlje i dobrobit. Već nakon tri tjedna, čak su i moja djeca znala da je to „mamina vremena“, i tada sam također počela osjećati ugodno trnce u rukama i nogam

Brigitte, Köln

Mogu li djeca sudjelovati na Biorezonantnom imunološkom tretmanu?

Da, naravno. Imunološki tretmani su idealni i za djecu, jer su često otvorenija i bolje reagiraju nego odrasli.

Napomena: Djeca do 8 godina mogu sudjelovati besplatno ako su u pratnji roditelja.

Moram li tijekom tretmana ležati mirno kod kuće?

Ne, nije nužno, ali preporučuje se da tijekom ovog vremena svake nedjelje odvojite sat vremena za sebe.

Što smijem raditi tijekom vremena tretmana?

Preporučuje se da tijekom vremena tretmana obavljate mirne aktivnosti poput čitanja, meditacije, slušanja glazbe ili sličnih opuštenih aktivnosti. Gledanje televizije se tijekom tog vremena ne preporučuje.

Koje osobne informacije su potrebne?

Nakon rezervacije Bioresonantne imunološke sesije, primit ćete e-mail s dodatnim informacijama.

Za prijavu su potrebni sljedeći podaci:

 • Vaše puno ime (kako je navedeno u putovnici)
 • Datum rođenja
 • Mjesto rođenja
 • Vaša trenutna fotografija